Trainingen aan het clublokaal

De kajakpolospelers oefenen op woensdag- en zaterdagavond vanaf zes uur. Zij beginnen reeds in maart, en eindigen eind oktober.

Vanaf half mei tot einde oktober varen we elke zaterdagavond vanaf zeven uur met de lange of korte boot. Allerlei roeitechnieken worden aangeleerd waaronder de spectaculaire "Eskimorol"
Voor toeschouwers is de kantine geopend.
In de winter zijn er enkele Die hards die elke woensdag en zaterdag om 19u gaan varen. Het motto is "als we door het ijs kunnen, kunnen we varen." Je zit trouwens niet in het water, maar in je boot. Moest je goesting krijgen, je weet waar je moet zijn..
Om opgenomen te kunnen worden in dit regelmatigheidskriterium MOET HET VAARJOURNAAL EIGENHANDIG WORDEN INGEVULD!!!

 

Zwembadtrainingen

Meerdere avonden in de winterperiode, telkens op zondag. Voor onze leden is de training gratis. Het is een ideale gelegenheid om het eskimorollen te oefenen.
Ook de kajakpolospelers houden aangepaste trainingen in het zwembad. De modaliteiten worden per seizoen meegedeeld.

 

Recreatieve dag- en weekenduitstappen

Rustige kano- of kajaktochten over kabbelende Vlaamse rivieren of Hollandse plassen. Genietend van de natuur. Elk jaar is er "de canadezentocht" waar we met de kano een 2- daagse maken op de Semois.
Voor wie al een stukje kan varen organiseren we eerste kennismakingen met wildwater op de Ourthe, Salm e.d. … (klasse I en II) en straffere peddelaars bevaren de boven-Lesse, Rur, Hoegne…..
2 keer per jaar houden we een jeugd- en beginners stage in Frankrijk. (Arras en Sault Brenaz) .
Voor adrenalineverslaafden zijn er meerdaagsen waar zij rivieren van klasse IV of meer bedwingen. (Oostenrijk, Corsica, Frankrijk) .